eDobrine PDF Natisni E-pošta

e-goods

 

 

 

 

 

 

Digital Service Delivery Solution (DSDS) je rešitev, namenjena digitalni distribuciji blaga in storitev, ki omogoča varen in hiter nakup ter dobavo naprednih elektronskih izdelkov.

Rešitev obsega vse zainteresirane stranke, ki so vključene v proces prodaje elektronskih izdelkov (trgovce, distributerje, prodajna mesta in distribucijske naprave). Rešitev za distribucijo digitalnih izdelkov je v prvi vrsti nastala kot neposreden odgovor na potrebe poslovnih subjektov, ki delujejo na tržišču telekomunikacij. Uveljavila pa se je tudi v drugih dejavnostih pri vseh tistih poslovnih subjektih, ki lahko svoje storitve in izdelke dobavijo v digitalni obliki.

Ker smo se specializirali izključno na informacijske rešitve na osnovi tehnologije gostovanja in ker smo prepričani, da lahko koncept gostovanja s pridom izkoristijo tudi veliki poslovni sistemi, smo se osredotočili na razvojne aplikacije na področju upravljanja distribucije.

e-dobrine_shema

Uporabnikom naše rešitve DSDS je na voljo več prednosti:

 

  • Zmanjšanje stroškov logistike in distribucije: z odpravo fizičnih izdelkov postane oskrbovanje fizičnih prodajnih mest z izdelki nepotrebno.
  • Odprava stroškov zavarovanja fizičnih izdelkov pred vlomom in krajo, ker izdelki pravzaprav ne obstajajo v fizični obliki.
  • Popoln nadzor nad procesom distribucije in statusom izdelkov – centralna nadzorna konzola za spremljanje distribucijskega omrežja.
  • Obsežno in izčrpno poročanje. Vse opravljene transakcije in transakcijski podatki ostanejo shranjeni, tako da je iz njih mogoče zelo enostavno ustvarjati poročila kot podlago za poslovno odločanje.
  • Vnaprej definirane vloge in faze procesa so določene v sporazumu o ravni storitev SLA (Service Level Agreement).


Implementacija in uvajanje mnogih drugih poslovnih rešitev pogosto zahteva novo infrastrukturo in več časa, kar privede do izjemno visokih stroškov oziroma kapitalskih investicij.  Prav zato smo našo rešitev razvili na osnovi izredno dostopne tehnologije gostovanja, ki zagotavlja večjo stroškovno učinkovitost, saj se pozornost uporabnika preusmeri z infrastrukturne strani rešitve na poslovne prioritete.

Stopite v stik z nami, da si pridobite podrobnejše informacije o naši rešitvi DSDS in o tem, kako jo lahko uporabite.

 

 
Kaj najbolj cenite pri ponudniku IT storitev?