Naši partnerji
Partnerji PDF Natisni E-pošta

Microsoft Gold Certified Partner

ms_gold_partner

Smo eno izmed vodilnih podjetij za opravljanje strokovnih storitev pri načrtovanju in izgradnji informacijskih sistemov, IT usposabljanj in nudenju tehnične podpore. Naša najbolj prepoznana specializacija je usmerjena v Microsoft tehnologijo in kot posledica našega uspešnega dela s tega področja ima podjetje Delion d.o.o. pridobljen status Microsoft Gold Certified Partner.

 

Stratus partner

stratus

Stratus, kot vodilni proizvajalec visoko razpoložljivih sistemov strojne opreme na Microsoftovi platformi (High Availability Systems), izbira svoje partnerje na podlagi dveh meril; visoka tehnična usposobljenost in dobri prodajni rezultati. Delion d.o.o. kot ugledni partner Stratus-a ima v svoji ekipi visoko usposobljene inženirje, ki so sposobni zagotoviti in vzdrževati celoten spekter rešitev, ki jih na trgu ponuja podjetje Stratus.
Naš strokovnjaki so sposobni oblikovati, optimizirati in prilagoditi rešitve, ki jih ponuja Stratus, tudi najzahtevnejšim potrebam in zahtevam strank.

 

Netapp Gold Partner in pooblaščeni zastopnik

netapp-logo

Delion d.o.o. kot pooblaščeni zastopnik družbe NetApp opravlja storitve načrtovanja, implementacije in vzdrževanja NetApp sistemov. Delion d.o.o. je pridobil v okviru svoje prakse in strokovnega znanja pri delu Microsoft-ovimi tehnologijami veliko število certificiranih strokovnjakov, ki so specializirani za izvajanje NetApp rešitev na platformi Microsoft Exchange.

 

VMware Enterprise partner

vmwarelarge2

V sklopu programa VMWare Enterprise Partner, je Delion d.o.o vložil precej sredstev, ljudi in časa predvsem v smeri osvajanja strokovnega znanja za načrtovanje, pripravo in izvedbo kompleksnih rešitev virtualizacije.

 

Symantec Gold Partner

symanteclarge

Delion d.o.o. kot Symantec Partner Gold ima ustanovljeno posebno strokovno skupino inženirjev, ki so specializirani za nudenje in zagotavljanje rešitev vsem tistim uporabnikom, ki uporabljajo izdelke Symantec. Inženirji podjetja Delion d.o.o., ki delujejo na tem programu imajo privilegiran dostop do notranjih virov v podjetju Symantec. Ta jim omogoča kakovostno zagotavljanje tehnične podpore, uporabo specializiranih orodij in posledično nudenje pravočasnih, predvsem pa točnih informacij o vseh izdelkih in rešitvah, ki jih ponuja podjetje Symantec.

 

Iron Mountain Digital Authorised Hosting Partner

im-digital_logo_hosting_blue-white

Status Iron Mountain Digital Authorised Hosting partnerja nam omogoča, da svojim strankam nudimo in zagotavljamo uporabo vodilne varnostne tehnologije za shranjevanje podatkov. Uporaba Delionove rešitve Digitalni Trezor, ki temelji na tehnologiji Iron Mountain, omogoča online shranjevanje podatkov (izdelavo varnostnih kopij), ter obnovo porazdeljenih podatkov. Rešitev je na voljo v dveh različicah in sicer; shranjevanje osebnih podatkov in shranjevanje poslovnih podatkov. Digitalni trezor uporabnikom zagotavlja varno zaščito svojih podatkov v primerih nesreč, okvar trdih diskov, izgub, tatvin računalnikov ipd. Dostop do izgubljenih podatkov je omogočena iz katerega koli računalnika, ki ima vzpostavljeno povezavo z internetom. Več o digitalnem trezorju si lahko preberete tukaj.

 

EMC Velocity² partner

english_emc_placement_button-color

EMC je podjetju Delion d.o.o. zaradi ključne vloge pri izpolnjevanju potreb skupnih strank, dodelil status partnerja Velocity². V sklopu partnerskega programa Velocity² EMC Delion d.o.o. zagotavlja vsa potrebna orodja, usposabljanja, podporo in sredstva, s katerimi bi lahko povečali donosnost, izboljšali poslovanje in sodelovanje. Uspeh EMC temelji na stalnih inovacijah in prizadevanju za doseganje večjega tržnega deleža.

V okviru partnerstva z EMC Delion d.o.o. pridobiva dostop do največjih in vodilnih sistemov za skladiščenje, programske opreme in storitve za izgradnjo in upravljanje inteligentne, prilagodljive in varne informacijske infrastrukture na tržišču.

 

Cisco Premier Partner

cisco

Zaposleni v našem podjetju imajo vse potrebne certifikate s katerimi lahko podjetje Delion d.o.o. izvaja integracije na področju Cisco omrežnih rešitev, na področju zagotavljanja varnosti omrežij ter načrtovanju in izvajanju Cisco brezžičnih in mobilnih sistemov. V podjetju Delion d.o.o. se zavedamo, da so certificirane Cisco storitve jamstvo za kakovost in strokovnost.

 

IBM Business Partner

ibm

Glede na to, da IBM s svojo ponudbo na tržišču pokriva celoten spekter IT rešitev: gre namreč za tehnološko najbolj napredno strojno in sistemsko programsko opremo ter različne visokokvalitetne IT rešitve. Partnerstvo z IBM nam omogoča, da lahko svojim strankam ponudimo širok spekter aplikativnih rešitev in storitev s katerimi pokrivamo najrazličnejše vrste poslovnih potreb.

 

 

 
Kaj najbolj cenite pri ponudniku IT storitev?