Licence - Delion d.o.o.
Microsoftovi programi količinskega licenciranja ponujajo različno velikim podjetjem odlične možnosti za pridobitev in upravljanje več licenc za programsko opremo, in sicer že za pet namiznih računalnikov.

V kolikor že imate licence za Microsoftove produkte, si lahko poiščete najboljšo možnost, s katero boste obdržali korak z najnovejšimi različicami Microsoftovih proizvodov. Če pa se odločate za nakup licenc, vam pri nas lahko ponudimo podrobnejše informacije.


SPLA Licenca PDF Natisni E-pošta

SPLA - Service Provider License Agreement je Microsoftov licenčni model, ki omogoča uporabnikom licenciranje in uporabo Microsoft izdelkov in tehnologij skozi informacijsko poslovno rešitev, ki vam jo kot Microsoft GOLD partner nudimo na Microsoftovi platformi in vam tako ponujamo programsko opremo kot storitev (Software as a Service – SaaS).

Več ...
 
EA Licenca PDF Natisni E-pošta

Licenca Enterprise Agreement (EA) je namenjena licenciranju podjetij z 250 ali več računalniki. Vključuje produkte, ki sestavljajo standardno Microsoftovo "platformo" (MS Windows upgrade, MS Office Professional in MS Core CAL). Pogodba se podpiše za dobo treh let.

Več ...
 
OLP Licenca PDF Natisni E-pošta

Izdelki z licenco Open License Pack (OLP) so namenjeni podjetjem s 5 ali več osebnimi računalniki. Ob naročilu teh licenc je vedno potrebno navesti vse podatke o končnem uporabniku, ker je ta licenca pisana za izbrano pravno osebo. Za naročanje Microsoftovih licenc OLP uporabite obrazec za naročanje.

Več ...
 
OVS Licenca PDF Natisni E-pošta

Open Value (OV) licenca v obliki najema je sorodna OV licenci za celotno podjetje, le da gre pri tej obliki za najem in ne za nakup. Pri licenci Open Value Subscription (OVS) gre za najem določenih produktov (Professional Platforme, ki zajema MS Windows Professional Upgrade, MS Office Professional Edition in MS Core CAL ter Small Business Platforme, ta zajema MS Windows Professional Upgrade, Office Small Business Edition in Windows SBS CAL) za dobo treh let.

Več ...
 


Kaj najbolj cenite pri ponudniku IT storitev?