Digitalni trezor PDF Natisni E-pošta

Digitalni trezor

 

Digitalni trezor je zmogljiva tehnološka rešitev, ki omogoča daljinsko varnostno kopiranje pomembnih osebnih in poslovnih datotek oziroma dokumentov.Zasebni uporabniki


Vsi imamo osebne datoteke in dokumente, brez katerih ne bi želeli nenadoma ostati. Situacije, v katerih ostanemo brez podatkov, niso nujno povezane s tem, da smo dokument nehote izgubili ali ga celo nenamerno izbrisali. Zgodi se tudi, da se poškoduje trdi disk, nam ukradejo računalnik, ali pa nam pomembno dokumentacijo uničijo virusi. V vseh navedenih primerih se prepogosto zgodi, da ostanemo brez podatkov oziroma pomembnih dokumentov.

Digitalni trezor vam omogoča, da vanj shranjujete vso pomembno dokumentacijo. Vsi procesi in varnostne kopije se izvajajo avtomatsko, medtem ko si lahko sami izbirate vsebine, ki jih želite varnostno kopirati. Ko se dokumentacija prekopira v digitalni trezor, vam ni več treba skrbeti niti o procesu varovanja niti glede njenega verzioniranja, še najmanj pa o varnosti.

Poslovni uporabniki

V kolikor bi želeli izvedeti več o daljinskem varnostnem kopiranju za poslovne uporabnike, nam pošljite povpraševanje preko spletnega obrazca.
 
Kaj najbolj cenite pri ponudniku IT storitev?